En stor politiaksjon pågår i Eskilstuna, etter at en mann ble funnet skutt på en skole. Skolebarn skal ha vært vitne til skytingen.

Politiet fikk melding om skyting på en skole i bydelen Fröslunda i Eskilstuna klokken 14.52 i ettermiddag. Vitner sier til Expressen at de hørte 3-4 smell og at en skadet mann da ble funnet. Politiet sendte flere patruljer til området, og mannen ble kjørt til sykehus med ambulanse.

Ifølge Thomas Agnevik, pressetalsmann i Police Region East, er den skadde en mann i 20 -årene. Siden skytingen skjedde på en skole, har barn vært vitne til hendelsen.

– Det finns två sidor av det myntet. Det är bra för utredningen men samtidigt är det naturligtvis oerhört tragiskt att personer som befinner sig vid en skola ska behöva sådant uppleva här, sier Thomas Agnevik.

På dagtid ble barn og elever ved skoler og førskoler i Fröslunda holdt innendørs på grunn av skytingen. Ingen personer er pågrepet ennå. Politiet har startet en foreløpig etterforskning av drapsforsøk.

 

 

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.