Litt etter klokken 21.00 fredag kveld fikk politiet varsler om bråk i Göteborg. Opp mot 30 personer skal ha vært involvert. Flere av de involverte beskrives som toneangivende i kriminelle nettverk i Göteborg.

Politiet har sperret av Distansgaten i begge retninger for å få kontroll over situasjonen.

– Vittnen uppskattar det till 20-30 personer. Det verkar som två olika gäng. Vi kan konstatera att det är tongivande personer från ett av nätverken i Göteborg, bland annat, säger Christer Fuxborg, polisens presstalesperson i region Väst.

– De som befinner sig i området kan inte ta sig ut. Metodiskt kontrollerar vi alla personer och bilar inom området.

– De slår på varandra och på bilar. Vissa har masker och fyra bilar har kört in i varandra.

Politiet har beslaglagt en el-pistol (taser) og utført flere ransakelser av biler i området. Ifølge Expressen har de funnet blant annet rør og basballkøller, det er litt usikre kilder, men ulike former for hjelpemidler har uansett vært i bruk.

Expressen
Aftonbladet

Kjøp «Et vaklende Europa» av Carl Schiøtz Wibye her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂