Det var noe fishy med demonstrasjonen utenfor Capitol Hill til støtte for 6. januar-fangene. Ingen på høyresiden hadde hørt om den. Trump var ikke en gang invitert. Det hindret ikke NRKs Lars Os i å si at Trump støttet demonstrasjonen.

Det var flere pressefolk enn demonstranter; såpass kom frem. Burde ikke dét manet til en viss forsiktighet?

Ikke når målet er å male Trump og hans tilhengere i mest mulig negative farger.

Det er sterke mistanker om at FBI og andre føderale grupperinger spilte en rolle 6. januar. Opplysningene som er kommet ut om FBIs rolle i planene om å bortføre guvernør Gretchen Whitmer i Michigan, styrker en slik antagelse. Folk holdt seg derfor unna.

Det var flere føderale agenter med Ray Ban-briller enn demonstranter.

NRKs Lars Os hevdet at Trump hadde uttrykt sin støtte. Har Os dekning for en slik uttalelse?

Laura Ingraham har flere ganger denne uken sagt at ingen hun har spurt, har hørt om demonstrasjonen.

But despite its popularity with Proud Boys, and its origin with a former Trump campaign official, in the upper ranks of Trumpworld the event isn’t even on the radar. Of the eight individuals—close associates of the ex-president, as well as former Trump White House officials and 2020 campaign brass—most of them hadn’t even heard of the Sept. 18 rally until The Daily Beast contacted them this week. Almost all of them said they wanted nothing to do with it. “I hadn’t heard [about it],” said a former senior aide on the Trump re-election campaign. “I think Jan. 6 defendants are being massively abused, for sure. But doubt I’d partake in any event.”

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂