Virkeligheten fornektes i stadig økende grad av våre politikere. Denne gangen er det utenriksminister Ine Eriksen Søreide, som beskriver angrepene 11. september som «blind terror». Hun vaser om at fly «styrtet inn i en skyskraper i New York».

For ordens skyld gjengir jeg hele den korte meldingen, som ble lagt ut på Søreides Facebook-side.

11. september 2001 er en dag som alltid vil være brent inn i vår felles hukommelse. De fleste husker kanskje akkurat hvor de var da nyheten kom om at et fly hadde styrtet inn i en skyskraper i New York.

I dag er det 20 år siden terrorangrepet på World Trade Center, Pentagon og flight 93 rammet USA. 2977 mennesker døde. Flere tusen ble såret.

I dag minnes vi de som ble drept og tenker på de som ble skadet og de som sitter igjen med savnet etter sine kjære. Terror rammer blindt og brutalt. Vi må fortsette å stå sammen mot ekstremisme og terror.

Islam eller jihad er ikke nevnt med ett eneste ord. Hvor er gnålet om «tankegodset» bak? Er det kun hvite terrorister som preges av tankegodset? Hva er dette? Kritisk terrorteori?

Flyene som traff World Trade Center, Pentagon og et jorde, og drepte nesten 3000 mennesker, de styrtet ikke, med unntak av United Airlines Flight 93, som man kan si styrtet etter at passasjerer forsøkte å overmanne jihadistene.

De tre andre flyene ble styrt mot sine mål av overbeviste islamister. Flyene ble brukt som våpen. Man sier vel ikke at atombomben «styrtet» i Hiroshima?

Og det handlet ikke om blind terror. Dette var et terrorangrep som ble utført med åpne øyne, etter lang planlegging og langvarige forberedelser. Blant annet skaffet flere av jihadistene seg flytrening på amerikanske flyskoler, slik at de kunne styre (ikke styrte) flyene mot de vedtatte målene.

Det er nesten ufattelig at Søreide ikke nevner islam, islamisme og jihad i sin oppsummering 20 år etter angrepet.

Fienden er ikke terror, fienden er islamismen. Man fører ikke krig mot krig, man fører krig mot fienden. Men vestlige politikere nekter å innrømme hvem fienden er. De vil heller invitere fiendene inn i våre land og forsørge dem resten av livet på vår regning, inntil de får samlet krefter til nye terrorangrep.

Så vil de straffe oss som påpeker dette gjennom lover mot såkalte hatefulle ytringer. Landet fylles opp av mennesker som ikke vil oss vel, mens vi soner våre straffer for å protestere. Politikere ler hele veien til den skattefrie FN-stillingen de får som takk for god innsats.

Derfor rettes aggresjonen innover, mot egen befolkning, noe Biden har tatt til helt ekstreme høyder. Men også våre politikere spiller på den samme banehalvdelen. Det er rett og slett galskap å stole på disse menneskene som styrer vårt land mot avgrunnen.

Enkelte i kommentarfeltet reagerer med avsky. Noen eksempler:

Terror rammer ikke blindt, Ine. Spesifikke mennesker blir myrdet av onde mennesker som har en ideologi, og retter seg mot spesifikke mennesker basert på denne ideologien. En ideologi du ikke engang nevner i dette innlegget. En skam!

Hva eller hvem rammet USA? Al Qaida eller United Airlines?

Du skriver at «å stå sammen mot ekstremisme og terror». MEN Norge forbereder seg på å anerkjenne en terroriststat som Taliban. Dette er dobbeltspill.

Hykleriet har åpenbart ingen grenser, noe Titten Tei demonstrerer rett som det er.

Tenk at dette er en Søreide som representerer Høyre, som en gang i min ungdom ble oppfattet som et konservativt parti. Jeg kjenner fornuftige folk i Høyre som forsøker å snu utviklingen, som min gode venn fra studietiden, Simen Sandelien. Og han er absolutt ikke alene.

Dessverre tror jeg Simen og de andre konservative stemmene jobber i motbakke, selv om jeg heier på dem av hele mitt hjerte.

Kjøp Alf R. Jacobsens sensasjonelle «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

Kjøp Ruud Koopmans’ bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂