Avmakt er demokratiets farligste fiende, og sosiale medier flyter over av nordmenn som anser seg som overkjørt, lurt, svindlet, glemt og tilsidesatt av globalistiske politikere med fokus på overnasjonalitet, klimahysteri og evig «omstilling» i stedet for Norges beste. Dette skaper igjen mye vemmelse, raseri, sorg, sinne, frustrasjon, forbannelse og avmakt blant folk. (Nå erklært som «hatefulle ytringer»av elitens egne medier, og §185 i straffeloven) Ropet om å stille globalistiske politikere til ansvar for det de har gjort øker i folket, og dette er slett ikke umulig: Selv om politikerne har fjernet de fleste paragrafer som stiller dem ansvarlige for egne tabber og overgrep, står riksrett fortsatt igjen som en mulighet. I Danmark er en slik sak gang nå, men den avslører noen tankevekkende paradokser:

Riksrett har gått av moten

Politikere som ødelegger egne land og andres liv, trekkes aldri til ansvar

I Sverige har statsminister Stefan Löfven valgt å gå av til høsten, (Slik også Reinfeldt gjorde før noen kunne holde ham ansvarlig) Naturligvis burde Löfven og hans kumpaner vært tiltalt og stilt for riksrett med bakgrunn i de tusenvis av voldtekter, ran, drap, skytinger og trygdemisbruk han og hans parti er indirekte ansvarlig for gjennom sin innvandringspolitikk – som de lovte skulle gjøre Sverige til et bedre land enn tidligere. Dessuten hadde jo ikke den «moralske supermakten» Sverige noe valg, noe som også var en blank løgn. Selv årevis etter at katastrofepolitikken er åpenbar for alle, og tusenvis av ofre vil sitte med traumer resten av livet, sitter Löfven så trygt at han må avsette seg selv. Stikk den.

Dette svekker naturligvis folks tro på demokratiet, ettersom demokratiet åpenbart ikke er i stand til å garantere god politikk fra anstendige politikere, men kan kuppes av politiske vandaler. Så grusomt alvorlig er elitens globalistiske samfunnskupp – men de tar ingen selvkritikk. Tvert om akter de stolt å fortsette med globalismen, islamiseringen og klimahysteriet, koste hva det koste vil for vanlige folk. Fordi de kan. Og fordi de eier media, som helt har forlatt sitt maktkritiske samfunnoppdrag, og heller heier frem inkompetente og ekstremistiske politikere med dårlig politikk.  Man kan jo bare sjekke hvor mange oppslag Lan Berg fra MdG har fått i rikspressen denne valgkampen.

Det står ikke så mye bedre til i Norge

I Norge har vi en statsminister som er ansatt av FN for å gjennomføre deres politikk til FNs beste, i stedet for å gjennomføre norsk politikk til nordmenns beste – og det er tross alt dem hun er statsminister for. Stortinget på sin side har sørget for at naturen, strømforsyningen og økonomien ødelegges av utenlandskeide vindturbiner som Norge ikke trenger, og de har gitt bort Norges vannkraft til EU, selv om den ikke tilhører Stortinget, men folket. Ingenting av dette kunne ha skjedd uten at «noen har snakka sammen» og gjort avtaler i bakrommet som ikke tåler offentlighetens lys. Derfor er hele stortinget besatt av å pulverisere ansvaret, og instruerer media om å påpeke at «vi har ikke noe valg» pga Parisavtalen. Og media logrer lydig, overser maktovergrepene, og pumper heller ut falske katastrofespådommer på 30. året.

Globalister over hele Europa har gjort de samme katastrofale politiske beslutningene i forskjellige versjoner gjennom flere tiår. Merkel er en ren krisemaskin, som har skapt finanskrise, eurokrise, innvandringskrise, terrorkrise, voldtektskrise og nå strømkrise og fattigdomskrise på løpende bånd.  Statsledere i Frankrike, Nederland, Belgia, England og Danmark er ikke noe bedre. All denne dysfunksjonelle politikken er riktignok en gullgruve for EU-imperiet, kyniske kapitalkrefter, fiendtlige land, islam, innvandrere og kriminelle klaner – men hva får egne borgere igjen for kostnadene, plagene og usikkerheten?

Jo, de får rasismebeskyldninger, sensur, maskepåbud og no-platforming.  Så klart avmakten stiger da. Og derfor får borgerne også hatpratlover, hvor enhver menneskelig følelse, ytring og handling kan dømmes som «hat», og derfor også som noe kriminelt. Det blir ikke mindre avmakt av det, mens eliten babler varmt om «fellesskapet» de har skapt. We‘re so fucked.

Gjett hva Danmarks tidligere innvandringsminister er tiltalt for i Riksretten? 

Med bakgrunn i denne dekstruksjons- og avviklingspolitikken av vestlige land, er det interessant å se hva Danmarks tidligere innvandringsminister Inger Støjberg er tiltalt for i riksrettssaken som starter denne uken. De fleste oppegående mennesker tenker at dansk offentlighet endelig vil ta et oppgjør med enorme kriminaliteten, kaoset og oppløsningstendensene som uvettig innvandringspolitikk beviselig har ført med seg. Ofrene for globalistenes prosjekt «flerkultur» finnes overalt i samfunnet, men så langt har ingen måttet stå til rette for det. Eller kanskje riksrettsaken gjelder den enorme sløsingen på særrettigheter til innvandrere? Eller bistand, og den vanvittige korrupsjonen det skaper? Eller hva med meningsløse klimatiltak som svikter hver gang, og suger statsbudsjettet tomt for penger? Neida. Saken gjelder ingenting av det overnevnte.

Bakgrunnen for riksrettssaken Danmark er paradoksalt nok Støjbergs ulovlige instruks i 2016 om at par som søkte asyl i Danmark, skulle skilles hvis den ene parten var mindreårig; altså et forsøk på å opprettholde vestlige verdier mot pedofili og barnebruder. I sin periode som utlendings- og integreringsminister ble Stjøberg kjent for sine mange innstramminger i asyl- og flyktningpolitikken. Blant dem var også beslutningen om at asylsøkere skulle få beslaglagt kontanter og dyre smykker på grensen. Det hun står tiltalt for, er dette sviket mot flerkuturens idealer og for å utfordre globalistenes makt og mediemakt. Riksrettssaken er en advarsel fra eliten: «Gå imot våre politiske prosjekter, og betal prisen».

En riksrettssak mot fornuftig politikk

Folketinget sa altså ja til riksrett mot Støjberg fordi hun ville beskytte mindreårige mot utenlandsk drittkultur når de ankom Danmark. En granskningskommisjon kom fram til at Støjberg måtte ha visst at instruksen var ulovlig, og at den brøt om dansk lov, men enda mer alvorlig for det globalistiske avviklingsprosjektet av vestlige land: Det brøt med den hellige europeiske menneskerettskonvensjonen og FNs barnekonvensjon – intet mindre. Slikt kan ikke passere upåtalt. Kommisjonen konkluderte også med at Støjberg hadde gitt feilaktige opplysninger til Folketinget.

Innen kort tid kan også en annen dansk politiker måtte møte i Riksretten  – men heller ikke her er det snakk om å stille noen til ansvar for å ødelegge Danmark for danskene med politikk som gagner alle andre enn danske borgere: Nei, den som er i søkelyset er statsminister Mette Frederiksen, som blir gransket for sin rolle i avlivingen av millioner av mink, en ordre som ble gitt for å hindre spredningen av en mutert variant av koronaviruset.

Du hørte rett: Riksrettsak på grunn av Mink!

For globalistene er det visst ekstremt alvorlig å avlive mink på grunn av coronafrykt, mens å innføre utenlandske voldtektsmenn til Danmark er helt greit for Folketinget. Det sier litt om hvor skakkjørte vestlige land er, hvor langt globalister er villige til å gå for å beskytte seg selv og sine politiske kjepphester, og hvor hevngjerrige de er mot enhver som går imot dem.

Lær alt om klimasaken og hysteriet rundt den. Kjøp Kents bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.