Tucker Carlson stiller det logiske journalistiske spørsmål: Hvem er det Biden har etterlatt i Afghanistan? Det viser seg blant annet å være titalls studenter fra California. Hvordan skal de klare å komme seg ut? Hvordan skal de klare seg i det nye Afghanistan hvor folk ikke aner hva som venter.

At least 24 Sacramento-area students are confirmed to be stranded in Afghanistan as turmoil continues in Kabul, according to school officials. Read more here: https://www.sacbee.com/news/local/education/article253866873.html#storylink=cpy

Biden holdt tirsdag en tale for å markere tilbaketrekningen som var selvmotsigende: Han hyllet sin egen administrasjon for et enestående arbeid. Ingen har gjort noe tilsvarende. Samtidig sa han at han ikke hadde hatt noe alternativ. Ett ord manglet: Unnskyld.

Moren til en av de drepte US Marines fikk sin konto slettet fra Facebook-eide Instagram da hun skrev at Biden har blod på hendene. Dette markerer noe nytt i Big Techs sensur.

68’er-generasjonen ble til i protest mot Vietnam-krigen og så på seg selv som de gode som fikk stoppet krigen. Nå er det de som sensurer mødre som kritiserer den sittende presidenten.

Sensuren har gått fra Trump, til covid-kritikk og nå til sensur av foreldre som har mistet sine barn.

Selv ikke Nixon gjorde noe slikt.

Det er et dårlig tegn for Biden-administrasjonen og det er et dårlig tegn for sosial harmoni i USA. Det er ved å reise seg en protestbølge blant de mest fedrelandskjærlige.

Woke-generalene taper kriger. De er uegnet til å lede.

Afghanistan-veteran Parnell stiller til Kongressen og kommer med et knallhardt angrep på dagens militære og politiske ledere: De nekter å ta ansvar. De forstår ikke hva det er å lede. I virkeligheten bryr de seg ikke. Når Biden kan rose seg selv for evakueringen og etterlate seg hundrevis av amerikanere er det fordi han ikke bryr seg. Det spiller ingen rolle for ham.

Men kommer amerikanerne til å finne seg i det?

Den andre siden av sensur er forfølgelse. Den Demokrat-kontrollerte kommisjonen som gransker 6. januar har sendt brev til store teleselskapersom AT&T og forlanger at de utleverer alle teledata på kongressrepresentanter, også innhold.

Minoritetsleder Kevin McCarthy har sendt et brev til teleleverandørene hvor det heter at hvis de etterkommer ønsket kommer det til å få alvorlige konsekvenser den dagen Republikanerne igjen får makten, og det ser ut til å bli neste år.

Det har aldri skjedd før at ett parti opptrer som politimyndighet og begynner innhenting av informasjon om politiske motstandere. Dette minner om en politistat.

-Demokratene av i dag er ikke det partiet som dine besteforeldre eller foreldre stemte på. De er kommunister, de vil gjøre USA kommunistisk, sier Marjorie Taylor Green.

 

Kjøp Alf R. Jacobsens sensasjonelle «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂