En mann ble skutt og drept på en restaurant i Linköping onsdag ettermiddag. Vitner forteller at de hørte opp mot seks skudd. Politiet jakter på gjerningspersonen med hunder og full bevæpning.

Det melder Expressen.

Politiet ble varslet klokken 13.30 onsdag og rykket ut til Skäggetorp-distriktet i Linköping etter at innringere informerte om høye smell som minnet om skudd. Ifølge vitner skal det være snakk om opptil seks skudd.

– Vi larmades efter att inringare hört höga smällar som uppfattades som misstänkt skottlossning, sier politiets pressetalsperson Dennis Johansson Strömberg.

Ifølge politiet skjedde skyteepisoden i et restaurantmiljø i sentrum av Skäggetorp. Offeret skal ha bli truffet av flere skudd, blant annet i hodet. Politiet har bekreftet at mannen er død.

Politiet har sperret av et stort område i distriktet og har store ressurser på plass. De leter blant annet med hundepatrulje i området og bevæpnet politi er på stedet.

– Det här är ett grovt brott så vi tar till alla resurser vi har, sier Strömberg.

I august ble en tenåring skutt i hjel, og en annen ble alvorlig skadet i Berga sentrum i Linköping. Politiet antydet at det pågikk en konflikt mellom kriminelle grupper i Berga og Skäggetorp.

– Vi är säkra på att det finns personer som vet vem gärningsmannen, eller gärningsmännen, har utredaren Jan Staaf tidigare sagt, har etterforsker Jan Staaf tidligere sagt.

 

 

Kjøp Alf R. Jacobsens sensasjonelle «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂