Antall ungdom i Europa som blir veganere øker med ekspressfart. Det er «ut» å spise kjøtt. Ja, det er så «ut» at noen også tvinger hunden sin til å bli veganer. Man må redde planeten, må vite.

F1 stjernen Lewis Hamilton er miljøforkjemper. Godt gjort når jobben din er å kjøre bil fort og reise over hele verden. Han tar en «flyene går jo allikevel»-variant:

“What are my options? I could quit. The positives of that are that I won’t be driving a car around 20 different tracks, we’ll be flying less. But the fact is if I stop, the thing will keep going. They’re not going to stop for me.”

Den svært privilegerte Lewis Hamilton har også klaget sin nød om rasisme og offentlig støttet BLM.

Lewis Hamilton lagde egen Insta-konto for bulldogen sin, Roscoe. Den har 374 000 følgere. Her får vi vite at hunden er veganer og elsker å reise.

En av følgerne bemerket at Lewis Hamilton burde holde kjeft om miljøet der han flyr rundt med bikkja i privatfly. «Hvis alle hadde et like stort karbonavtrykk som Lewis Hamilton, så ville vi ikke hatt noen jord»:

 ‘Talks about saving the environment whilst flying his dogs around first class/on private jets.

‘If everyone had a carbon footprint as big as Lewis Hamilton we wouldn’t have an earth left.’

Veterinær Scott Miller sier at vegansk diett kan være ekstremt farlig for hunder og at fjerning av kjøtt i deres kosthold ofte var eierens personlige preferanse.

Vegetariansk diett for hunder eller katter må settes opp i samarbeid med en veterinær. Roscoe er på vegansk diett for helsens skyld, ifølge Daily Mail.

 

Lær alt om klimasaken og hysteriet rundt den. Kjøp Kents bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂