To separate hendelser knyttet til strid om sårt tiltrengt drivstoff, har krevd tre menneskeliv nord i Libanon, ifølge statlige medier og sikkerhetskilder.

Libanon er herjet av en økonomisk krise som Verdensbanken kaller en av de verste verden har sett siden midten av 1800-tallet. Siden sommeren startet, har landet også vært rammet av en drivstoffkrise. Mangelen har ført til en rekke konfrontasjoner ved landets bensinstasjoner.

Mandag ble en mann skutt på en bensinstasjon i landsbyen Bakhoun etter en slåsskamp som brøt ut da en bilist prøvde å snike i en lang kø, opplyser en sikkerhetskilde. Drapsmannen overga seg til hæren, ifølge nyhetsbyrået NNA. En annen strid knyttet til kjøp og salg av drivstoff, krevde ifølge NNA to menneskeliv i Tripoli fredag.

Finn flere titler på forlagssiden!

Svenske imamer. Kjøp Islamismen i Sverige her!

Kjøp bøker fra Document Forlags utsøkte utvalg her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂