Helle Thorning Schmidt var Socialdemokratiets formann 2005–2015 og Danmarks første kvinnelige statsminister 2011–2015. Nå har hun solgt sjela si til Facebook.

Gucci-Helle er nå medlem av Facebook’s Oversight Board, og i et intervju viser hun hvor mye hun synes ytringsfriheten er verdt.

Free speech is not an absolute human right. It has to be balanced with other human rights.

Man kan undres: Hvilke menneskerettigheter er truet av ytringsfriheten? Er det oppkonstruerte menneskerettigheter, som retten til ikke å føle seg krenket, retten til safe spaces, retten til å slippe unna motargumenter?

Dette er altså nivået på våre tidligere politiske ledere, som ikke rekker å snuble ned fra taburetten før de får stillinger med millionlønn for å motarbeide demokratiet.

Neste kvinne ut er Erna Solberg. Hun vil nok få seg en fin stilling i det korrupte FN-systemet, gjerne med skattefri lønn på flere millioner, slik de gode menneskene fortjener.

Det skulle bare mangle, hun (det vil si vi) har betalt tonnevis av milliarder kroner for at FN skal sørge for en god avslutning på Solbergs yrkesaktive karriere.

Kjøp «Et vaklende Europa» av Carl Schiøtz Wibye her!