De tre personene som ble påkjørt av et tog i Hässleholm, var en mor og hennes to små barn. Politiet mistenker at kvinnen tok livet av barna og seg selv med vilje. Hun hadde nylig søkt om omsorgsrett, og har levd under beskyttelse etter vold og trusler fra eksmannen.

Det melder Aftonbladet.

For en uke siden varslet politiet om at tre personer, en kvinne i 30-årene og hennes to barn ble truffet av et tog utenfor Hässleholm.

Politiet mistenker at kvinnen tok livet av seg selv og sine to barn. Dokumentene fra tingretten maler et bilde av et destruktivt forhold til eksmannen, som skal ha vært voldelig. Kvinnen skal ha opplevd vold og trusler om vold i åresvis, og opplevde situasjonen som uholdbar.

Kvinnen levde med beskyttede personopplysninger og hadde nylig søkt om omsorgsrett for deres felles barn.

Aksepterte ikke skilsmisse 

Ifølge dokumenter fra tingretten, som Aftonbladet har lest, vitnet kvinnen at mannen utsatte henne for vold og trusler grunnet sjalusi. Forholdet ble stadig mer voldelig etter de fikk sitt første barn.

Ved flere anledninger uttrykte kvinnen et ønske om at hun ønsket en skilsmisse – noe mannen ikke ville akseptere.

Kvinnen skal ha opplevd at situasjonen ble uholdbar, ifølge dokumentene.

Bakgrunn for selvmord 

Politietterforskeren mistenker nå at saksgangen i tingretten er en del av bakgrunnen for den tragiske hendelsen. At mor rett og slett satte barna sine og seg selv foran toget.

Av hensyn til etterforskningen kan ikke politiet gå i detalj eller bekrefte motivet.

 

Kjøp «Et vaklende Europa» av Carl Schiøtz Wibye her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂