To mistenkte er fortsatt på frifot etter at en 14 år gammel jente ble tvunget inn i en bil og deretter gjengvoldtatt av tre menn. To av gjerningsmennene er fortsatt på frifot.

En 22 år gammel mann er arrestert og fremstilt for retten. Via arabisk tolk ble den mistenkte gjort kjent med siktelsen. Mannen nekter straffeskyld, men har erkjent de faktiske forhold.

Af sigtelsen fremgår det, at den 14-årige pige blev voldtaget på en adresse i Store Heddinge på Stevns efter sigtede sammen med de foreløbigt to ukendte medgerningsmænd omkring kl. 19 tvang den 14-årige pige ind i en bil. hvorefter de kørte hende til adressen i Store Heddinge.

Her tvang mændene ifølge sigtelsen pigen til at drikke alkohol og til at tage tøjet af. Efterfølgende tvang de pigen til at give dem oralsex.

Den siktede 22-åringen er i første omgang varetektsfengslet i tre døgn. Han ble pågrepet i en større politiaksjon i  Algade, Store Heddinge, sent søndag kveld, skriver Stevnsbladet.

22-åringen skal ifølge politiet være fra Køge kommune, noen mil sør for København.

Ekstrabladet

Kjøp Ruud Koopmans’ bok her!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.