Gunnar Beck er en tysk politiker som representerer Alternative für Deutschland (AfD) i EU-parlamentet. Han advarer nå med sterke påstander mot EUs migrasjonspakt, som norske politikere valgte å slutte vårt land til, til tross for at avtalen ble beskrevet som «dysfunksjonell».

Den foreslåtte pakten innebærer en sentralisering av asylpolitikken, og er veldig farlig, ifølge Beck.

– Jeg har selv jobbet med EUs migrasjonspakt en tid, og i mine øyne vil det være katastrofalt å vedta en slik pakt, sier Beck til Russia Today (RT).

– Det er ikke lenge siden EU snakket om å importere 70 millioner afrikanere til Europa innen 2035. Min ydmyke oppfatning er at dette ikke er hva vi trenger for å modernisere vår økonomi.

Tallet høres voldsomt ut, men Beck påstår at under et møte i EU-kommisjonen var det ingen som fornektet at man ønsket å importere så mange afrikanere.

– And while the figure seems high, when the members of our migration pact campaign – including delegates from Denmark, Estonia, France and Belgium – met with the Commission just last year, that migration figure was brought up but no one at the Commission chose to deny it.

Tanken bak en slik politikk er at europeiske land skal løse problemene med en stadig eldre befolkning gjennom import av unge, virile afrikanere. Dette synet ble blant annet fremmet av den tidligere presidenten av EU-kommisjonen, Jean-Claude Juncker.

Det har vært antydet at migrasjonspakten ligger på vent til etter at det tyske føderale valget i september er avsluttet. Men Beck advarer mot at EU kommer til å utnytte den «feelgood»-stemningen som følger av lettelsene i nedstengningene til å presse gjennom et vedtak om denne migrasjonspakten nå i sommer.

– It’s not gone through all the committees in the European Parliament and the negotiations of the Council [of Europe] haven’t started but I think the EU would like to push the legislation through from July onwards.

– Now that all the countries are phasing out the lockdown and people are generally feeling better about themselves and able to leave their homes again. So the possibility is that they’ll try to use the general feelgood atmosphere – summer combined with corona relaxations – to push ahead with this deeply dangerous legislative package.

Søndag 6. juni ble valget i Sachsen-Anhalt avholdt. Angela Merkels parti CDU vant en overraskende sterk seier med 37,1 prosent av stemmene. AfD endte opp med 20,8 prosent, en nedgang på 3,4 prosentpoeng. Venstresiden led et stort nederlag, og både Die Linke og SPD opplevde sine verste valgresultat noensinne med henholdsvis 11 og 8,2 prosent av stemmene.

De Grønne fikk kun 5,9 prosent av stemmene.

Russia Today

Kjøp Ruud Koopmans’ bok her!