Nigel Farage har besøkt grensen mot Mexico. Han kan fortelle at det kommer en helt annen type ulovlige migranter enn vi forestiller oss. Det er ikke ungdommer, kvinner og barn. Det er unge veltrente menn i tyveårene. De krysser ørkenen om natten og for å kunne gå 60 miles må du være topptrent. De har ikke sivile klær. De går i kamuflasjeuniformer og har spesielle sko som gjør at de beveger seg lydløst og ikke etterlater spor. Farage sier han har sett slike uniformer etterlatt.

Hvem sender disse mennene? Det koster 8.000 dollar å sende dem over grensen. De går for å jobbe for kartellene inn i USA, men Farage tar henge i luften at de også kan være sendt av andre.

Hvor mange er det snakk om? Det kom 172.000 i mars og 180.000 i april. Det er de som blir tatt og man regner med at for hver som blir tatt, slipper fire igjennom.

Det er forbudt å kalle noen «ulovlig migrant» i Bidens USA.

Myndighetene setter mange av migrantene på innenriksfly. De blir ikke fotografert, man vet ikke hvem de er, og tester dem ikke for covid. De spres over hele USA.

Dette er som Merkels folkevandring i 2015. Men dette virker enda villere. USA har allerede 30 millioner illegale.

Demokratene er ute etter å skaffe seg nye velgere.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.