Postkontoret på Helsfyr i Oslo ble lørdag utsatt for et væpnet ran. Ansatte ble truet til å gi fra seg et ukjent pengebeløp. Politiet jakter tre gjerningsmenn.

– De ansatte kom på jobb, hvor de ble møtt av tre personer på utsiden. De truet seg inn i lokalet, med det de ansatte beskriver som pistol. De ble truet til å gi fra seg et pengebeløp, sier operasjonsleder Vidar Pedersen i Oslo politidistrikt til NTB.

Ranet skjedde like etter 9.30-tiden. Mennene beskrives som av østeuropeisk opprinnelse.

Politiet søker nå i området med en rekke patruljer, både fra luften og på bakken.

– De flyktet fra stedet, på ukjent måte. Her er vi interessert i tips fra publikum dersom noen har sett noe av interesse. Terskelen er lav, sier Pedersen.

Han ber eventuelle vitner om å ta kontakt på telefon 02800. Ingen ble fysisk skadd i ranet, men Pedersen sier at hendelsen var dramatisk for de ansatte.

– Klart det går inn på det psykiske, så de blir ivaretatt. Vi jobber nå med å sikre spor, både fra videoovervåking og omfattende undersøkelser på åstedet.

Kjøp Prosessen mot Israel fra Document Forlag!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.