Oslo by/Aftenposten har fredag morgen en kort oppsummering over siste døgnets ran i hovedstaden. Politiets satsing i kampen mot ran ser ikke ut til å ha noen umiddelbar effekt av betydning. Situasjonen ute i Oslos gater skaper en noe dyster stemning i julebordenes høysesong.

En mann i begynnelsen av 20-årene ble natt til fredag slått ned og fraranet et pengebeløp i Oslo sentrum.

Overfallet skjedde i Storgata ved Gunerius kjøpesenter like etter klokken 01.00.

– Vi satte i gang omfattende søk, men dessverre uten at noen er blitt pågrepet. Vi har opprettet en anmeldelse og etterforskningen starter når folk kommer på jobb fredag morgen, sier operasjonsleder Vidar Pedersen i Oslo politidistrikt til NTB.

——-

Ranet i Storgata føyer seg inn i en lang rekke ran og ransforsøk i hovedstaden i høst. Torsdag skjedde det tre ran eller ransforsøk i byen.

I oktober ble det i gjennomsnitt begått fire ran hver dag. (NTB)

http://www.osloby.no/nyheter/krim/Ingen-tatt-etter-nytt-ran-i-Oslo-7374025.html