Nytt

I løpet av kort tid ble det gjennomført flere grove ransforsøk og ran i Oslo. Disse fant sted tidlig lørdag morgen ved Grünerløkka. Et av ofrene behandles for hodeskader.

Fire personer skal ha blitt utsatt for ran eller ransforsøk forskjellige steder på Grünerløkka i Oslo. Politiet fikk meldingene om hendelsene i perioden fra 05.00 til 05.15 lørdag morgen.- I to av ranene ble det truet med pistol. En skal ha blitt slått i hodet, sier operasjonsleder Tor Grøttum ved Oslo politidistrikt til Aftenposten.

 

Funnet med hodeskader

 

En annen person ble funnet av politiet i samme område med hodeskader.- Han blødde fra hodet, og har ikke vært i stand til å gi noen beskrivelse av hendelsesforløpet. Han ble kjørt til Ullevål, sier operasjonsleder Tor Grøttum til Aftenposten.Han sier det ikke er helt sikkert at denne mannen er blitt ranet, men ettersom det skjedde i samme område og samme tidsrom som de andre hendelsene, setter politiet hendelsene i sammenheng.

 

http://m.osloby.no/nyheter/Leter-etter-gjerningsmenn-etter-brutale-ran-i-Oslo-7173145.html