En mann i 50-årene er pågrepet etter et mislykket bingo-ran i Oslo natt til lørdag. En ansatt stoppet raneren fra å forlate åstedet og ble bitt av gjerningspersonen.

Politiet ble varslet om ranet ett minutt over midnatt, og fikk raskt kontroll på mistenkt gjerningsmann etter beskrivelser fra mange vitner på stedet, fortalte operasjonsleder Tore Solberg til NTB en halvtime senere.

Mannen brukte en flaske og truet til seg et uvisst pengebeløp.

– Da han skulle forlate havnet han i basketak med en ansatt og flere andre på stedet, og pengebeløpet ble liggende igjen på gulvet, forteller Solberg til NTB klokken 1.20.

Den ansatte, en 30 år gammel mann, ble slått og bitt da han forsøkte å stoppe raneren. Han er ikke alvorlig skadd, men ble behandlet av ambulansepersonell for skader i ansiktet.

Ranet skjedde i Konghellegata.

Den mistenkte 52 år gamle mannen skal ha vært beruset. Det ble også funnet små mengder narkotika på han da han ble pågrepet.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.