Sjefen for Homeland Security, Mayorkas, har en fortid. Det samme har sjefen for menneskerettsavdelingen i justisdepartmentet, Christine Clarke. Hun har argumentert for at mannen som drepte en politimann måtte bli sluppet løs. Er Biden kanskje ikke klar over hvem han ansetter?

Svaret er nei. Ingen blir ansatt idag uten å være saumfart på alle bauger og kanter. Konklusjonen gir seg selv: Biden vil ha en korrupt sjef for innvandring og sikkerhet og en korrupt leder av menneskerettsavdelingen i sitt eget justisdepartement.

Slik er det over hele fjøla: Den nyutnevnte sjefen for CIA, William Burns, hadde et tett forhold til Kina. Mediene prøver å legge ansiktet i alvorlige folder, men sannheten lar seg ikke skjule. Dette er en korrupt administrasjon som senker USAs grenser med viten og vilje. Samtidig som den driver klappjakt på «hvite nasjonalister».

Folk rygger tilbake når de som skulle styre viser seg å være skurker. Det er som spebarn som mister grunnen under føttene: Det utløser primalfrykt.

Hva har menneskene igjen hvis nabolag endrer karakter og samfunnets ledelse er falt i. hendene på skurker?

Men vi har ennå en lang tradisjon av fornuft og frihet vi kan trekke veksler på. Men da nytter det ikke å gå på akkord med sannheten fordi den er for brutal.

Alt må på bordet.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.