Norwegian-gründeren Bjørn Kjos blir med om bord på satsingen av det nye lavprisflyselskapet Norse Atlantic Airways. Arkivfoto: Heiko Junge / NTB

Gründer Bjørn Tore Larsen får med seg blant annet Bjørn Kjos når de sammen satser på langdistanseflyginger gjennom lavprisselskapet Norse Atlantic Airways.

– Vi har nå en historisk mulighet til å bygge opp et nytt flyselskap fra start. Når verden igjen åpner opp, vil det være behov for et nyskapende lavprisselskap i det interkontinentale markedet, sier Larsen i en pressemelding.

Larsen har erfaring som gründer av OSM Aviation, hvorfra også Espen Høiby – kronprinsesse Mette-Marits bror – blir med inn i det nye selskapet.

Norse Atlantic Airways skal i første omgang tilby flyginger med fly av typen Boeing 787 Dreamlinere mellom Europa og USA. Blant destinasjonene er New York, Los Angeles, Paris og London. Senere vil rutenettet utvides til Asia.

De første flyene vil ta av i desember i år, ifølge selskapet.

 

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

Støtt oss fast med Paypal:


 

 

Lær alt om klimasaken og hysteriet rundt den. Kjøp Kents bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.