Trumps første tale danner utgangspunktet for dagens lyd-notat fra Hans Rustad. Akkompagnert av bilder fra skogen, filosoferer han over Riksteatrets forestilling «Pang!«. Kan hende kommer smellet på en helt annen måte enn det Demokratene og venstresiden forestiller seg.

Dette er hva Riksteatret selv har å tilby publikum på sin turné:

Forfatteren av Pang! sier at han skrev komedien som en allergisk reaksjon da Donald Trump ble president. En allergisk reaksjon mange nok har følt, og som bare har blitt sterkere og sterkere i takt med at Trumps løgner har blitt flere og flere og grovere og grovere. (Riksteatret)

Gå ikke glipp av Dagsorden! Vi er på YouTube og Rumble kl. 21 seks dager i uken. Lørdager sender vi Rebecca og Kent kl 22. Programmene kan også sees på våre Facebook-sider  og de kan høres og lastes ned som podkast på PodBean. Abonnér og få varsel om ekstrasendinger. Søndag kveld hadde vi premiere på vårt nye søndagsprogram: Vårt naive Norge: Eritreas millionær i Norge

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.