En kvinnelig ansatt ble angrepet av en mindreårig elev ved Västervångskolan i Landskrona. Agrepet etterforskes som drapsforsøk. Foto: Skolens Facebook-profil

En mindreårig elev angrep en kvinnelig ansatt ved en barneskole i Landskrona fredag ​​ettermiddag, melder SVT Nyheter. Angrepet etterforskes som drapsforsøk.

Klokken halv fire fredag ettermiddag ble en kvinnelig ansatt ved Västervångskolan i Landskrona angrepet av en elev ved skolen. Eleven, som er under 15 år, skal ha angrepet den ansatte med en gjenstand og skadet henne så alvorlig at hun måtte kjøres til sykehus med ambulanse.

Kvinnens skadeomfang er ukjent, skriver SVT nyheter.

Angrepet blir etterforsket som et drapsforsøk av politiet, som følge av den alvorlige volden, melder P4 Malmöhus. På grunn av studentens unge alder behandles saken i samarbeid med sosialtjenesten og barnets foresatte.

– Eftersom eleven är under 15 år utreder vi händelsen i samråd med vårdnadshavare och sociala myndigheter, säger Richard Lundqvist, presstalesperson i politiet till SVT Nyheter Skåne.

På nettsiden til Landskrona kommune heter det at kommunens krisestyringsgruppe, inkludert psykolog og rådgiver, har vært involvert i å støtte studenter og ansatte ved skolen etter hendelsen.

Kjøp Klanen her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂