Tilfellet ville at denne videoen kom opp i feeden fra youtube. Den er helt ny og vil neppe få ligge lenge. Alt slikt materiale laster vi derfor ned for bevaring for ettertiden. Videoen er laget av noe som heter weeznews. Dette er unge mennesker som er vant til raske klipp. Jeg må se den minst en gang til for å få med meg mer. Hovedtesen er at hele Capitol Hill-eventet var regissert, som en event. Man finner scriptet i Department of Homelands manual for realistiske kriseøvelser: Det er som en filminnspilling.

Videoen identifiserer mange av personene både utenfor og innenfor Kongressen. Mange ser ut som det videoen hevder: De spiller en rolle de er utpekt til. Allerede da de første bildene av Ashli Babbitts skyting dukket opp, reagerte vi på Swat-guttas oppførsel. De står der bare og ser på.

Videoen hevder at Babbitt ikke ble skutt på ordentlig. Det hele var arrangert.

Gateway Pundit har identifisert et tyvetall personer utenfor og innenfor som er Antifa. Det kommer vi tilbake til. Denne videoen skal sees i en slik sammenheng.

Det fremgår av videoen at føderale myndigheter må ha vært innblandet.

Hvis de tør å arrangere en «storming» av Kongressen for senere å bruke det til en riksrettssak snakker vi om tilstander som trosser alle normale forestillinger.

Det som skjedde i Kongressen torsdag, hvor Demokratene holdt terapi-time, hvor de gjenopplevde 6. januar var også noe som trosser sunn fornuft. Det vet vi skjedde, vi har sett det.

Vi må endre vår oppfatning av hvem  amerikanske myndigheter er og hva de er i stand til:

 

Chris A kommenterer:

 

Another very very interesting thing is how they treated her. Im a veteran, former Infantry. Lots of combat and first aid experience especially dealing with gunshots. The blood was completely inconsistent with what would have been a kill shot to the neck. She would have been pouring blood if a vital arterie was struck and it is very easy to survive a gunshot to the neck if it doesn’t hit a major arterie or the spine. And if it hit her spine she wouldn’t be moving around. A big one he probably didn’t notice due to him not being a vet or first responder was the way the «trained individuals» tried to save her. Every cop and veteran gets trained on how to evaluate a casualty and render first aid. You never see the wound, any vet or cop would have been striping her down and finding a entry and exit wound. We would then immediately be putting pressure on it. They never remove any of her clothing… super weird for «trained individuals» trying to save her. Then there fumbling with a bandaid size gauze that never comes out. If we don’t have what we need in a situation we make it immediately. But the fact they’re not removing clothing and putting pressure on the » wound » is highly strange and completely unlikely. That is standard go to practice for gunshot wounds SRT and officers are trained in that and they absolutely didn’t do it. Along with the guy wearing an ear piece and medic bag that never gets opened. That bag if a medic bag would have been opened and shit would be everywhere.

 

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂