Afghanske menn utgjør en stor del av de migranter som kommer til Europa. Foto: Reuters/Omar Sobhani.

På et møte i Europaparlamentet går Sverigedemokraterna til frontalangrep på EUs innvandringspolitikk og krever at Europas befolkning blir vernet mot konsekvensene av masseinnvandringen. EU-politikerne blir refset knallhardt.

I Sverige er det i praksis kun ett parti som har påpekt hvor skadelig innvandringen er for landet. Nå går dette ene partiet, Sverigedemokraterna, også ut mot EU-systemet. Man mener at den politikken som føres, er i ferd med å «ødelegge hele Europa» gjennom masseinnvandring.

Det er Fria Tider som skriver om saken, og forteller om det oppsiktsvekkende utspillet.

Sverigedemokraternas EU-parlamentariker Charlie Weimers gick till hårt angrepp mot EU:s “huvudlösa massinvandringspolitik” under en debatt i Europaparlamentet. Han kräver att EU ska värna om Europas egen befolkning.

Det var i en debatt  om den «humanitære situasjonen» for innvandrere ved EUs yttergrenser at Weimers sa sin mening om konsekvensene av det såkalte mangfoldet. Blant annet viste han til et konkret eksempel fra sitt eget land:

Han informerade bland annat övriga EU-parlamentariker om tortyrvåldtäkten i Solna förra sommaren.

– Mitt i natten knivhotades två svenska pojkar. De torterades nakna och våldtogs med en pinne av två sadistiska invandrare. De blev tillsagda att de skulle dö, sade han.

Document har tidligere omtalt denne saken fra Solna.

Wilmers gir hard refs til politikerne i EU, og mener de må begynne å vise omtanke for sine egne innbyggere. For det er vanlige europeere som må betale prisen for den innvandringspolitikken som føres:

– Ni samlas här för att diskutera och gråta för de som lider vid gränsen. Men var är er empati för de som faller offer för Europas huvudlösa massinvandringspolitik? Infödda medborgare har blivit våldtagna, misshandlade och torterade. Oskyldiga människor har halshuggits, utsatts för bombdåd och knivhuggits i islams namn.

SD-politikeren beretter om de skadene han mener innvandringen har påført Sverige:

Enligt Weimers har invandringen till Europa skapat en ny generation av barn i Sverige: “Generation Villebråd”, kallar han dem, eftersom de rånas, misshandlas, mördas, våldtas och torteras av invandrare.

Han snakker til EU-parlamentarikerne som enkeltpersoner, og tar et oppgjør med holdningene til hver og én:

– När ni återvänder till era trygga kvarter och hyllar er själva för hur ni lyft den humanitära situationen vid gränsen, vänligen ägna då en tanke åt de som får betala priset för er invandringspolitik. För de här två pojkarna är inte ensamma. De är en del av Sveriges “Generation Villebråd”.

Ifølge Weimers kan misforstått humanisme få svært alvorlige og helt ødeleggende følger for det Europa vi kjenner. Skylden for det plasserer han hos politikerne i EU-systemet:

I sitt försök att rädda alla kommer denna församling inte rädda någon – och ni kommer samtidigt förstöra Europa.

Ingen norsk politiker har foreløpig rettet noen tilsvarende appell til EU.

Les mer om masseinnvandringen  til Europa: 

Kjøp Asle Tojes bok her! 

Vi setter stor pris på ditt bidrag i det nye året: 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.