En mann i 40-årene ble truffet av flere skudd mens han satt på en restaurant i Märsta, noen kilometer unna Arlanda flyplass. Skuddene ble avfyrt fra utsiden av restauranten, og mannen, som ble truffet i hodet og brystet, døde som følge av skadene.

Politiet fikk melding om skytingen i 19-tiden og sendte mange patruljer til stedet. Restauranten og deler av sentrum er sperret av for nærmere undersøkelser.

– Vi har funnet tegn på at det ble avfyrt flere skudd, og det er mulig at flere personer var mål for angrepet, sier Ola Österling, pressetalsmann for Stockholmspolitiet.

– Han avled på plats och anhöriga är underrättade, sier Ola Österling.

Den døde mannens bakgrunn kartlegges også, men ifølge politiet er det for tidlig å si om drapet er del av et oppgjør i et kriminelt miljø.

– Man kommer att söka efter en gärningsman och där har jag inte fått något signalement ännu. Jag vet inte heller om det är flera gärningsmän, sier Ola Österling.

 

Aftonbladet   Expressen

Kjøp Klanen her!

Kjøp Halvor Foslis bok her!
Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂