Donald Trump har benyttet den siste tiden han har igjen til å frigi mange dokumenter om Russiagate, forsøket på å fremstille ham som en russisk agent. Hvis en løgn er stor nok er den vanskelig å motbevise. I et demokrati tror vi ikke at myndighetene lyver med åpent ansikt, det er forbeholdt land som Russland.

Men vi vet nå at det var det Obama-administrasjonen gjorde. De fant på en helt vill historie, i samarbeid med Hillary Clinton, og sammen med mediene pumpet de den ut i fire år. Selv etter at den ble debunked, lagt dø, fortsatte de.

Nå har Trump frigitt dokumenter som viser hvor løgnaktige Obama og hans folk var. De visste at de benyttet seg av løgner, at kildene var løgnere, men fortsatt ufortrødent. Det var ingen feilsteg. Det var løgn satt i system.

Derfor er det en viss logikk i at Joe Biden utnevner de samme folkene til sin administrasjon. De samme folkene som spredt løgnen om Trump og Putin er på vei inn igjen.

De er sammenlignet med Obama birthers, folkene som spredte ideen om at Obama ikke var født i USA. Trump var blant dem. Men det er en påstand som slår tilbake på den som formidler den. Russiagate er noe helt annet. Det er løgn satt i system av en hel administrasjon sammen med mediene. Løgn satt i system er en konspirasjon.

Konspiratørene er nå tilbake ved makten og de har konspirert for å komme dit.

Russiagate er derfor en studie i maktens korrumpering og USAs forfall. Skal man forstå hva som har skjedd i USA de siste 12 år må man studere Russiagate.

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂