Juntaen er i ferd med å tre frem fra skyggene. Glemt er alle honnørord om ytringsfrihet og forsoning. En vanhellig allianse av de store teknologiselskapene, MSM, Wall Street og deler av statlige sikkerhetstjenester har inngått et partnerskap. Joe Biden og Kamala Harris er deres ektefødte barn. Men hvem er oberstene i dette spillet? Se Dagsorden.

Programledere er som vanlig Hans Rustad og Geir Furuseth. De er inne på at det som nå utfolder seg i USA minner om tider mange ser ut til ha glemt: Tiden da et jernteppe delte verden. At Sovjetsamveldets siste leder, Mikhail Gorbatsjov og Russland fremste opposisjonspolitiker Aleksej Navalnyj begge på sitt vis advarer om utviklingen burde vekke ettertanke langt inn i norske mediehus.

Men de kjører videre på sitt vante hakkebakkespor, intet å uroe seg for. Det er bare dager igjen før  verden snart er i vater igjen, det gjenstår bare å få den farlige Trump ut av Det hvite hus i Washington.

Verden vil aldri bli den samme.

Sendingen premierer på YouTube og Rumble etter kl 23, og den blir også tilgjengelig på våre Facebook-sider og som podkast på PodBean.

Ventelesning:

I dystre tider for demokratiet må det mentale selvstyret gjenvinnes