Store ødeleggelser i sentrum av Nashville fredag 25.desember. Foto: Mark Humphrey/AP/NTB

Politiet i Nashville fikk en telefon om at «skudd var løsnet» på en bestemt adresse. De dro dit og fant en bil, i bilen lå et budskap: Bombe går av om 15 minutter. Politiet evakuerte alle bygninger i nærheten. 15 minutter senere gikk bomben av.

Hvis ikke advarselen hadde kommet ville det vært mer enn materielle skader.

This morning, around 5:30 a.m., officers responded to a call for shots fired in the downtown area, specifically 2nd and near Commerce. As officers responded, they encountered an RV that had a recording saying that a potential bomb would detonate within 15 minutes. Officers, upon hearing that, decided to evacuate the buildings nearby. So, they began knocking on doors, making announcements, having emergency communications communicate with everyone to get people safe. Shortly after that, the RV exploded. We had one officer that was knocked to the ground. Another officer is fine.”

Av dette kan man slutte at bomben var en bevisst handling og at gjerningsmannen ikke ønsket at folk skulle komme til skade.

 

 

 

Kjøp Asle Tojes siste bok her! 


 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.