Kjæresten til Anthony Quinn Warner varslet i august 2019 poliiet om at han laget bomber inne i bobilen sin. Politiet rykket ut, men ingen åpnet. De la merke til at bobilen var rigget med mye sikkerhetsutstyr, men foretok seg ikke noe mer da de ikke hadde tillatelse til ransaking.

Politiet ba FBI om å sjekke om de hadde noe på Warner. Svaret var negativt. Dermed rant saken ut i sandene.

Warner sprengte seg selv og bilen i lufta utenfor teleselskapet AT & Ts hovedkvarter i downtown Nashville 1. juledag. Warner ga politiet en 15 minutters advarsel, som de tok alvorlig og fikk evakuert folk i nærheten.

Det spekuleres i at Warner var opptatt av skadene ved 5G-nettverk.

De kunne ha stoppet ham i august 2019.

After visiting the girlfriend on that day in 2019, officers went to Warner’s home and knocked on the door but he didn’t appear to be at home. They also noticed that the RV parked outside had «several security cameras and wires attached» and appeared to have an alarm set up at the front door.

Nashville police saw «no evidence of a crime» at the time and had no authority to enter the property, so they left and sent a report to their department’s hazardous devices unit and to the FBI, The Tennessean reported.

Later that day, the FBI responded that it had no records of any suspicious activity regarding Warner.

 

Nashville bomber’s girlfriend told police in 2019 he was making explosives inside RV: report

Kjøp Halvor Foslis bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂