Eksplosjonen i en bil i sentrum av Nashville var ikke en ulykke, ifølge politiet. Ingen ble skadd, men de materielle ødeleggelsene er store etter eksplosjonen. Foto: AP / NTB

Tre personer er skadet etter en eksplosjon i en bil i sentrum av Nashville i Tennessee. Politiet oppgir på Twitter at det trolig var snakk om en bilbombe.

Det er ikke kjent hvem som står bak eller hva motivet kan ha vært.

Bygninger rundt ristet, og det ble hørt et kraftig smell da bilen eksploderte. Politi og brannvesen rykket ut til stedet, og politiet stengte av et område med en radius på ti kvartaler rundt åstedet, melder WSMV-TV.

En talsmann for nødetatene sier til TV-stasjonen WKRN at det var en parkert bil som eksploderte, noe som resulterte i til dels store skader på flere bygninger i området. Tre personer sendt til sykehus etter eksplosjonen.

Politiet i Nashville bekrefter at de kort tid før eksplosjonen fikk melding om en mistenkelig bil som sto parkert utenfor teleselskapet AT & Ts bygning.

– Det kjentes ut som en bombe, så stor var den, sier Buck McCoy, som bor i området.

– Alle vinduene mine, hvert eneste ett, ble blåst inn. Dersom jeg hadde stått der, hadde det vært forferdelig, sier han.

– Rundt fire biler står i brann, forteller McCoy.

 

 

Kjøp Asle Tojes siste bok her! 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.