10 000 trailersjåfører sitter fast i grensekaoset ved Dover. De har fått beskjed av politiet at det vil ta flere dager å få gjennomført en 30-minutters covid-test som Frankrike og Storbritannia er blitt enige om. De sinte og frusterte sjåførene gikk til angrep på politiet, blokkerte veier og brøt ut av parkeringsområdene.

De roper: ‘Open the border’, ‘We just want to go home’ og ‘fuck you, Boris!’
Mange av trailerne kommer fra Polen og sjåførene vil hjem til jul. De må til Manston flyplass 3 mil unna for å ta covid-test, men veiene er ufremkommelige på grunn av all tungtransporttrafikken som har hopet seg opp etter at Frankrike stengte grensen mot Storbritannia. Trailersjåførene spør hvorfor ikke testene kan bli utført der hvor de faktisk befinner seg, ved Dover havn.
Daily Mail

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.