Som andre europeiske land er Storbritannia også delt i synet på den illegale innvandringen som båtmigrantene utgjør. Demonstranter mot illegale migranter blokkerte motorveien ut fra Dover sist lørdag i protest mot at Storbritannia ikke makter å stanse båtmigrantene som ankommer i gummibåter fra Frankrike.

Det var selvfølgelig også en mot-demonstrasjon iverksatt av «de gode» som ikke kan få nok av afrikanske unge menn som vil bedre sin økonomi ved å invadere europeiske land.

«Refugees welcome» sto det på plakatene under en demonstrasjon i Dover for de mange tusen illegale migrantene som ankommer Storbritannia med gummibåter fra Frankrike. Det ble holdt appeller som betegnet alle de som ikke vil ha ukontrollert innvandring som «rasister og avskum».
 

Det er ikke bare hooligans som er villige til å protestere mot at migranter fra hele verden ankommer fritt i båt. Flere sier at de er ikke imot innvandring generelt, men de er i mot at folk kommer uten at det er noen kontroll på grensene.

Så langt har det ankommet 5600 illegale migranter som er blitt registrert. Bare i august var antallet 1450 personer.

Det kommer gjerne 20-30 slike båter de dagene hvor været i Den engelske kanalen tillater det:

Det var et stort politioppbud i Dover. Også ridende politi var innkalt fra London:

 

Her arresteres en av demonstrantene:

 

Daily Mail

Flere burde lese Rapails «De helliges leir».

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.