Bildet: Fra BBCs dokumentardrama «Three Girls» om sex-groomingen i Storbritannia.

Det er registrert over 150 ofre i alderen 13–16 år i groomingsaken som er rullet opp i West Yorkshire. 32 menn, hvorav 31 med muslimske navn, står tiltalt for de mest grusomme voldtekter, trafficking, overfall og andre seksuelle overgrep.

De tiltalte overgriperne må møte i retten i Kirklee 11. og 14. desember.

Mange av de tiltalte er fra industribyen Dewsbury. Vi har tidligere omtalt byen som terroristenes rugekasse. Alle byene i Nord-England har store problemer med pakistansk sex-grooming av britiske småjenter. Dewsbury er ingen stor by, kun 60.000 innbyggere. I 2015 skrev vi om at Dewsbury var hjembyen til tre av de fire selvmordsbomberne som myrdet 52 mennesker i London sommeren 2005.

Markazi-moskeen. Google maps

Det er også i Dewsbury vi finner Markazi-moskeen. Den har plass til 3.000 troende og er finansiert fra Saudi-Arabia. Det finnes til og med en bok om jihadismen i Dewsbury. Den heter The Islamic Republic of Dewsbury og er forfattet av Danny Lockwood, som var redaktør av en uavhengig lokal avis, The Press.

Byene i Nord-England er deprimerende å bo i, ifølge dem som bor der. Hvert år stemmer britene på de verste byene, og mange av dem befinner seg akkurat her: Halifax, Huddersfield, Rochdale …

De store demografiendringene har gjort at britene flytter ut av disse byene. I det minste de som har råd til det. Når vi blar tilbake i tidligere saker vi har skrevet fra Nord-England, ser vi at de videoene som vi lenket til nå er slettet hos Youtube. Det passer ikke å vise virkeligheten. For hvem reiser vel frivillig inn til disse segregerte islamske koloniene?

Det er mange moskeer i Dewsbury og Batley. Batley ligger rett ved siden av Dewsbury.

Ingen briter igjen i nabolaget. De forsvant for mange år siden.

Listen over de tiltalte er:

Asif Ali (50) fra Batley

Amer Ali Hussain (42) fra Batley

Sarfraz Miraf – (45) fra Dewsbury

Nazam Hussain – (43) fra Dewsbury

Mohammed Nazam Nasser (35) fra Batley

Moshin Nadat (35) fra Batley

Michael Birkenshaw (34) fra Wakefield

Zafar Qayum (41) fra Dewsbury

Jabbar Qayum (39) fra Dewsbury

Ansar Mahmood Qayum (43) fra Dewsbury

Mohammed Tauseef Hanif (36) fra Dewsbury

Ali Hussain Shah (35) fra Dewsbury

Saleem Mohammed Nasir (44) fra Dewsbury

Amran Mehrban (37) fra Batley

Ebrahim Pandor (41) fra Dewsbury

Shakil Daji (41) fra Batley

Mohammed Imran Zada (41) fra Batley

Sarkaut Yasen (35) fra Dewsbury

Amjad Hussain (41) fra Dewsbury

Asuk Hussain (50) fra Dewsbury

Zafar Iqbal (35) fra Batley

Nasar Iqbal (35) fra Batley

Bilal Mahmood Patel (38) fra Leicester

Khurum Raziq (38) fram Heckmondwike

Irfan Khan (34) fra Batley

Omar Farooq Hussain (36) fra Dewsbury

Sarfraz Hussain Riaz (37) fra Liversedge

Rameez Cheema (33) fra Batley

Nasar Hussain (42) fra Dewsbury

Mohammed Chothia (41) fra Batley

Sajad Hussain (37) fra Batley

Yasser Ali (31) fra Dewsbury

Kort versjon av to av tiltalene:

Asif Ali (50) of Batley charged with rape offences (x12), inciting sexual activity with a child (x2), supply class B drugs (X1), trafficking (X1), aiding and abetting rape (x1) assisting in the commission of an indictable offence (x1) making an indecent photo of a child (x2), possession of extreme pornographic images (x1). He has been bailed to appear at Kirklees Magistrates Court at 2pm on 11/12/20.

Zafar Qayum (41) from Dewsbury charged with rape offences ( x17), gross indecency ( x4), indecent assault ( x9) assault (x1) sexual activity with a child (x1) sexual assault (x1) theft (x1) and aiding and abetting rape (x2). He was bailed to Kirklees Magistrates Court at 2pm on 14/12/20

Alle som ser hvor små forhold det er i disse byene, skjønner at dette ikke har pågått uten at alle har visst om det. En gruppe på 32 menn som samarbeider om å voldta unge, hvite jenter, kan bare gjøre det «i skjul» hvis alle som ser det avstår fra å melde fra. De islamske koloniene holder sammen, uansett hvor mye råskap, vold eller terrorisme de avføder.

Yorkshirepost    Daily Mail

Kjøp Halvor Foslis bok her!

Kjøp Asle Tojes siste bok her! Vi pakker og sender for deg hvis du skriver «julegave» i meldingsfeltet.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.