Politiet i arbeid. Foto: Gorm Kallestad / NTB

Agder politidistrikt får bistand av beredskapstroppen og helikopter i en pågående politiaksjon i Kristiansand. Ifølge NRK dreier det seg om en gisselaksjon.

Agder politidistrikt får bistand fra nasjonale bistandsressurser i forbindelse med et pågående oppdrag, opplyser politiet i en pressemelding.

– På nåværende tidspunkt ønsker vi ikke å kommentere oppdraget, men det er ingen grunn til å tro at det er noe fare for befolkningen, sier operasjonsleder Vidar Arnesen.

Etter det NRK erfarer, dreier det seg om en gisselaksjon i en del av byen. Kanalen erfarer også at flere personer er pågrepet og at det er snakk om et oppgjør i et miljø kjent av politiet.

Fædrelandsvennen skriver at politiets utrykningsenhet (UEH) har rykket ut, og at politiet også får også bistand fra beredskapstroppen og et politihelikopter. Avisen har også fått tips om politiutrykninger mot stedet fra flere steder i landsdelen.

 

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

Støtt oss fast med Paypal:


 

Lær alt om klimasaken og hysteriet rundt den. Kjøp Kents bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.