Politiet jobber på åstedet etter mann i 50-årene er kjørt til sykehus etter en svært alvorlig voldshendelse i Brumunddal. Foto: Gaute Freng / Ringsaker Blad / NTB

En mann i 50-årene er kjørt til sykehus etter det politiet karakteriserer som «en svært alvorlig voldshendelse» i Brumunddal. En mann er pågrepet i saken.

Politiet mottok melding om voldshendelsen, som skjedde i Kongsvegen, i 13.30-tiden tirsdag ettermiddag.

– Vi har store ressurser på stedet. Det foregår taktisk og teknisk etterforskning. Vi har én mistenkt mann i varetekt, og han meldte seg selv. Han har forklart seg og plasserer seg i hendelsen, sier operasjonsleder Bård Einar Hoft i Innlandet politidistrikt til NTB.

Krimteknikere gjør også undersøkelser på stedet, opplyser han. Politiet vil ikke kommentere om det var vitner til selve hendelsen, men de har oversikt over flere vitner som snarlig vil bli avhørt.

– Vi utelukker ikke at det har vært flere om dette, så vi etterforsker ut ifra dette scenarioet, sier operasjonslederen.

Skadeomfanget for mannen i 50-årene er foreløpig uavklart, men Hoft karakteriserer voldshendelsen som «svært alvorlig».

Julens beste lesning: 

Kjøp Halvor Foslis bok her!

Vil du gi oss en gave til jul? 

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

Støtt oss fast med Paypal:


 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.