Nytt

Drapet på Martine Vik Magnussen er internasjonalt kjent og Farouk Abdulhak har ikke klart å riste det av seg på 12 år.

Far til jemenitten som drepte Martine Vik Magnussen i London i 2008, den styrtrike forretningsmannen, Shaher Abdulhak, skal være død av kreft på et sykehus i Tyskland, etter hva VG erfarer ut fra jemenittiske medier.

Shaher Abdulhak var en forretningsmann med interesser over hele verden. Da sønnen drepte Martine Vik Magnussen i London befant han seg i Bergen på forretninger.

Shaher Abdulhak skal begraves i Kairo og senere skal det være en seremoni i Jemen. Hvorvidt sønnen Farouk Abdulhak tør å besøke Kairo, er uvisst.Han er etterlyst over hele verden for drapet på Martine og hans bevegelsesfrihet er begrenset.

Nå avslører advokaten til Martine-stiftelsen at de var i forhandlinger med faren om en «ordning».

– Jeg har over de siste månedene vært i dialog med advokaten til Shaher Abdulhak om en mulig løsning av Martine-saken uten å kunne gå inn i detaljer rundt dialogen. Det vil jeg eventuelt komme tilbake til, sier advokat Patrick Lundevall-Unger, leder for Martine-stiftelsen, til VG. (….)

Advokat Lundevall-Unger gjør det klart at de fortsatt vil jobbe aktivt for å finne en måte å få utlevert Farouk Abdulhak til britisk politi. (NTB)

Sverige i endring. Kjøp Islamismen i Sverige her!