Kultur- og likestillingsminister og Venstre-nestleder Abid Q. Raja er innstilt som førstekandidat i Viken Venstre. Foto: Annika Byrde / NTB scanpix

Nominasjonskomiteen i Viken Venstre har innstilt kulturminister Abid Raja (V) på topp på stortingsvalglisten i både Østfold, Akershus og Buskerud.

– Jeg er utrolig takknemlig for at Viken Venstres nominasjonskomité har innstilt meg til å være toppkandidat for hele Viken. Regionen vår trenger å stå sammen om viktige utfordringer, sier Raja.

Viken Venstre blir altså det første og eneste partiet med en felles liste for alle valgkretsene i Viken.

– Viken bretter opp ermene med et nytt lag for hele regionen. Et solid lag som vil satse på skolen, løse klimautfordringene og bidra til å skape flere arbeidsplasser, sier leder av nominasjonskomiteen, Tord Hustveit.

På andreplass har nominasjonskomiteen innstilt Solveig Schytz, som er stortingsrepresentant og tidligere fylkestingsrepresentant. Nummer tre på lista er Maren Hersleth Holsen, statssekretær i Klima- og miljødepartementet.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.