Document Forlag har fått anledning til selge flere av Hege Storhaugs populære bøker. Hege var tidlig ute med å advare mot islams innflytelse og utbredelse i Norge. Det har hun fått mye kjeft og trusler for. Men ettersom tiden er gått er det flere og flere som ser det samme som Hege Storhaug så: vår norske kultur viker for islam. Konsekvensene av dette er skremmende for frihetselskende nordmenn.

Mange tror at ting går seg til. At muslimer etterhvert blir som oss bare de er her lenge nok. De bør lese flere historiebøker.

Men noe rører seg. Selv mange av de som for 20 år siden mente at hijab ikke var noe problem, ser litt annerledes på det i 2020. Den gangen trodde folk at hijab var noe frivillig og så var det så få av dem. Det er denne naiviteten som har ført oss der vi er nå med hijabkledde kvinner og småjenter i nesten enhver liten krok av Norge.

I tillegg har vi fått unge kvinner med hijab som blir klappet frem av norske medier og politikere. De er fortroppen av islam der de kjemper for sin rett til å være underkastet islam og menn. Og de ser det ikke selv. De mener selv at de er sterke. Både i sin tro og i forhold til omgivelsene. De forlanger respekt uten selv å respektere norsk kultur og tradisjon.

Hege Storhaug har, i flere bøker, skrevet om denne negative utviklingen i Norge. Og det gjorde hun fordi hun kjente en stigende uro for frihetens fremtid.

Nå er det blitt mange av oss som sitter med den samme følelsen.

 

Heges bøker er til salgs til spesialpris via Document Forlag. Vi selger tre bøker individuelt:

Tilslørt, avslørt – et oppgjør med norsk naivisme

Men størst av alt er friheten

Islam. Den 11. landeplage

Disse tre bøkene selger vi også som en bokpakke til kun kr 499,-.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.