Politiet leter etter en antatt gjerningsperson, etter at en person ble knivstukket på Majorstuen i Oslo tirsdag ettermiddag. Den fornærmede er alvorlig skadd etter knivstikkingen. Foto: Jil Yngland / NTB

En person er alvorlig skadd etter knivstikking på Majorstuen i Oslo. Politiet har avsluttet søket etter en antatt gjerningsmann.

– Det framstår ikke som en tilfeldig knivstikking, men det er for tidlig å si noe om årsak eller relasjon mellom fornærmede og gjerningspersonen, sier operasjonsleder Christian Krohn Engeseth i Oslo politidistrikt til NTB.

Politiet fikk klokka 15.45 melding om knivstikkingen i Jacob Aalls gate på Majorstuen i Oslo. Politiet lette lenge etter én antatt gjerningsmann, etter å først ha meldt at det kunne være to gjerningspersoner.

– Vi leter fortsatt, men søket er trappet noe ned fordi tiden har gått, sa Krohn Engeseth til NTB i 18.30-tiden.

Rundt en time senere opplyser politiet på Twitter at de er ferdige på stedet. Forholdet er anmeldt, men ingen er pågrepet.

Mannen politiet lette etter, beskrives som ung og mørk i huden. Han hadde på seg en grønn «Gucci»-caps, sort overdel og grønn bukse.

Den skadde personen ble fraktet til sykehus med alvorlige, men ikke kritiske, skader, sier Krohn Engeseth.

 

Kjøp Klima Antiklimaks her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.