Manglende informasjon igjen. NTB melder om knivstikking i Oslo, men utelater beskrivelse av gjerningsmenn:

Person til sykehus etter knivstikking i Oslo

Politiet fikk den første meldingen om hendelsen klokken 0.15, og har siden fått flere telefoner fra tipsere.

– Forklaringene er litt motstridende rundt hvilken vei gjerningsmennene skal ha løpt og hvorvidt de har satt seg i en taxi. Politiet søker for øyeblikket etter to mulige gjerningsmenn, sier operasjonsleder Christian Krohn Engeseth til NTB.

Den fornærmede personen, som ble funnet liggende på bakken, var bevisst da politiet og ambulanse kom til stedet. Skadeomfanget er foreløpig ukjent.

NTB

Hvorfor er det så vanskelig å videreformidle informasjonen fra politiet?

Heller ikke VG maktet å skrive om gjerningspersonene. Det var kanskje en for stor anstrengelse å lese Twitter-feeden fra Oslopolitiet? Eller var det en redaksjonell avgjørelse? Vi tipper det siste. Det er ikke det minste rart at fremtidens vold vil komme overraskende på mange nordmenn.