Aktivist Sasha Johnson fra BLM er en av pådriverne bak det nye partiet Taking The Initiative Party (TTIP), godt inspirert av BLM-bevegelsen. Det hadde sikkert vært kjekt å ha googlet litt før navnet ble valgt med denne forkortelsen TTIP ettersom det allerede er i bruk for Transatlantic Trade and Investment Partnership. Men slike handelsavtaler er vel ikke så viktig i dag som rase og identitet er blitt et levebrød for så mange. Men de kunne vel kalt det for Taking The Knee Party?

Fargen på TTIP er lilla. I en litt lysere nyanse enn den UKIP har. Sikkert ikke et parti som Taking The Piss Party ønsker å forveksles med. Men igjen viser det amatørskapet.

 

Sasha Johnson sier at TTIP vil bli det første partiet som er ledet av svarte. Det mener hun tydeligvis må være en kvalifikasjon i seg selv.

 ‘TTIP will be the first black-led political party in the UK. We want representation. This is what democracy looks like’.

Nei, dette er ikke hvordan et demokrati ser ut. Det er ingen som hindrer svarte i å bli politikere. Tvert i mot blir de heiet frem av mangfoldsentusiastene til et punkt hvor de fleste av dem skuffer sine velgere dypt. Akkurat som hvite politikere, bare med en raskere vei til toppen.

Johnson sier at de er fremtiden.

‘We are tired of being let down by Labour, Conservatives, Lib Dems and all of them. We want our own political party, one that reflects the multicultural nation that we have become. I want my black younger generation to exercise your civic rights. Look at the manifesto of TTIP because it’s the future.’

Manifestet er imidlertid under konstruksjon. Veien blir til mens man går:

Det er mange velvillige sjeler med neseringer og grønt hår som sikkert vil støtte opp om dette initiativet. Men briter flest vil avholde seg fra å gi sin stemme til en fersk og uerfaren politiker som sammenlikner politiet med Ku Klux Klan og leder an i taktfaste rop som «fuck the police» og «one solution, revolution». It isn’t and doesn’t feel very British, you know.

Sasha Johnson har også sagt at hun ønsker seg en svart militant gruppe i Storbritannia. Her fra en tale i juli:

Med dette har identitetspolitikken, som naive globalister trodde skulle føre oss alle sammen, tatt enda et nytt skritt i splittelsen av det bestående samfunnet.

Daily Mail

Norge forandrer seg raskt i takt med innvandringen. Kjøp Halvor Foslis bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.