Voldssaken i Solna i Stockholm er antagelig blant de styggeste svensk politi har hatt å jobbe med i år. Foto: Skjermbilde fra Expressen.  

Det siver nå ut stadig flere detaljer om den svært grove voldssaken på en kirkegård i Stockholm. I tillegg til de andre grusomhetene som ble utført, ser det ut til at de to unge gjerningsmennene skal ha prøvd å begrave sine ofre levende. Heldigvis ble de stanset i tide.

Det er Aftonbladet som melder om de nye opplysningene i saken, detaljer som bare gjør det hele enda styggere. Det var to tilfeldige tenåringsgutter som ble ofre for denne voldshandlingen som utspilte seg på en kirkegård i Solna i Stockholm.

«Tonårspojkarna kidnappades, våldtogs, rånades och misshandlades», har Aftonbladet kunnet berette.

Document har tidligere i dag omtalt den stygge hendelsen, og skrev blant annet dette:

Saken om de to guttene som ble ranet, holdt fanget, knivstukket og torturert på en kirkegård i Solna i Stockholm, har fått nok en dimensjon: Guttene ble også voldtatt.

Ifølge SVT Stockholms opplysninger skal de to 16-årige guttene ikke ha kjent gjerningsmennene før de ble dratt inn på en kirkegård og deretter knivstukket i bena for å hindre dem i å komme seg unna.

– Jag kan bekräfta att bägge offren har blivit knivhuggna i benen, säger kammaråklagare Anders Tordai till SVT Stockholm.

Men det stanser dessverre ikke der. Det viser seg at det er enda mer å fortelle om ugjerningen, det er kommet frem enda flere gruoppvekkende detaljer. For nå kan politiet ifølge Aftonbladet avdekke ytterligere informasjon om hva de de to gjerningsmennene utsatte sine unge ofre for.

«Vid ett tillfälle under natten ska de två omyndiga ungdomarna, som tvingades klä av sig, ha hotats ner i en jordgrop och börjat begravas, uppger källor för Aftonbladet.

Begravd levende, det ser ut til å ha vært planen for hva de ville gjøre med ofrene.

Document har tidligere i dag beskrevet de to voldsutøverne:

Gjerningsmennene er 18 og 21 år gamle. De er begge tidligere dømt for kriminalitet, den ene så sent som i forrige måned. Nyheter idag skriver:

Den ene misstänkte mannen är 21 år och invandrare från Iran. 2014 blev han svensk medborgare. Han dömdes i i början av juli av Nacka tingsrätt till fängelse i 18 månader för mordbrand. Mordbranden gällde en bil som en kompis till 21-åringen hade som han hjälpte till att elda upp, ett försök till försäkringsbedrägeri. Han är även dömd för andra brott som stöld och narkotikabrott.

Den andre mannen är 18 år, född i Sverige, och andra generationens invandrare (hans pappa är invandrare från Tunisien). Han har dömts till ungdomsvård för försök till stöld.

PT-media oppgir navnene på gjerningsmennene til å være Jahani Asl Ali og El Hani Amin.

Den eldste av de to gjerningsmennene skulle ikke vært på frifot. Han ble dømt til halvannet års fengsel i sommer.

21-åringen har ett längre brottsregister. I somras dömdes han för mordbrand. Tillsammans med en kumpan kastade han molotovcocktails mot en bilfirma i december förra året. Skadorna beräknades uppgå till runt en miljon kronor. I förhör erkände han att han hade kastat en molotovcocktail. Straffet blev fängelse i ett år och sex månader.

Også 18-åringen har et kriminelt register.

18-åringen dömdes i mars förra året för ett stöldförsök – ett brott som begicks i början av samma år. Han krossade då rutor och tog sig in i en skola i Solna kommun, men avvek då larmet gick. Straffet blev ungdomsvård. le

21-åringen ble tirsdag idømt varetekt ut fra sterke indisier. 18-åringen fremstilles for forhørsretten onsdag.

Begge er mistenkt for bortføring, voldtekt, grov mishandel og grovt ran.

Begge de tiltalte nekter straffskyld, opplyser deres advokater.

 

 

 

Bestill Kent Andersens store klimabok her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.