Schibsted logo og log av VG og Aftenposten med del av Akersgaten t.h. Foto: Berit Roald / NTB scanpix

Mediekonsernene Schibsted og Polaris legger ned sportssamarbeidet 100% Sport. En rekke aviser skal framover få levert de viktigste sportsnyhetene fra VG.

Den nye avtalen inkluderer Adresseavisen, Aftenposten, Bergens Tidende, Fædrelandsvennen og Stavanger Aftenblad.

– Avtalen med VG gjør at vår egen sportsredaksjon fortsatt kan prioritere lokal sport, der vi alltid skal være best. Dette er det aller viktigste for leserne våre, sier sjefredaktør Kirsti Husby i Adresseavisen i en pressemelding.

De største avisene i Schibsted- og Polaris-konsernet har i 19 år samarbeidet gjennom selskapet 100% Sport – tidligere 100% Fotball.

– Vi har vært godt fornøyd med 100% Sport i alle disse årene. Nå er vi kommet til en skillevei, der vi enten måtte rekruttere eller se etter andre måter å få levert byrådelen av sportsinnholdet, sier sjefredaktør i Aftenposten, Trine Eilertsen.

I VG er de godt fornøyd med avtalen.

– Vi skal fortsette å være Norges ledende sportsredaksjon, og dette samarbeidet gjør at journalistikken vår vil nå ut bredere enn før. Det sikrer også satsingen på sport i VG inn i fremtiden, sier sportssjef Eirik Borud.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.