Tavle

Hun lyktes ikke å vinne nominasjonskampen om å bli Demokratenes presidentkandidat, men nå nevnes hun hyppig som en av de heteste kandidatene til å bli Joe Bidens visepresident-kandidat. Gode venner og tidligere kolleger i Twitter hjelper gjerne Kamala Harris inn i Det hvite hus. Her er hun avbildet på en fest 4. juli, 2019. Foto: Scott Morgan / Reuters / NTB Scanpix

Båndene mellom Demokratene og de store sosiale mediene i Silicon Valley er godt kjent. Onsdag fikk en Demokrat med fortid som pressesekretær for Kamala Harris, endelig sjansen til å skade omdømmet til President Trump.

Nick Pacilio heter Twitter-talspersonen som onsdag annonserte at Twitter fjernet Donald Trumps tweet fordi den angivelig inneholdt feilinformasjon om barns korona-immunitet. Se egen sak om dette:

At denne Nick er tidligere pressesekretær for den Demokratiske senatoren Kamala Harris, som selv ønsket å bli president, men som trakk seg fra primærvalgene i desember i fjor, og som av mange er nevnt som en mulig visepresident-kandidat for Joe Biden, var det ikke mange som festet seg ved.

Pacilio jobbet vel et år for erke-liberale og afro-amerikanske Kamala Harris i 2013-14. Det var en god referanse å ha med inn i Silicon Valley, der han nå jobber som Senior Communications Manager for Twitter, om enn med base i New York.

Slik var Tweeten fra Twitter-talsmann Nick Pacilio, som Washington Post, NTB og andre liberale medier slukte rått:

Andre, blant annet President Trumps kommunikasjonssjef for høstens valgkampanje, Tim Murdough, registrerte selvsagt dette. Det gjorde også Trump War Room, ved Francis Brennan, som er Director of Strategic Response for @RealDonaldTrump 2020 kampanjen.

Hørte vi noen snakke om koffertbærere og svingdører..?

Les også: