Christian Tybring-Gjedde. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB Scanpix

President Donald Trump delte en video hvor en av personene visstnok roper «white power». Hovedstrømsmediene kaster seg over dette, som om Trump bevisst delte et budskap om hvit makt.

Og det i et valgår.

Hvor dum tror man at Trump er?

Presidentens stab sa at mange ikke hørte hva vedkommende person ropte på opptaket, og slettet videoen etter få timer.

Likevel lager mediene en stor sak av dette. Trump er liksom «avslørt».

Christian Tybring-Gjedde er opprørt på Facebook, og mener mediene opptrer uansvarlig og farlig:

Men nå er selvsagt spinndoktorene i MSM i gang. MSM i Norge er som alltid blant de ivrigste. Fremstillingen er selvsagt at Trump hørte hva som ble ropt og at han på tross av dette allikevel publiserte videoen. Dette passet utmerket inn i MSM sin presentasjon av virkeligheten og som enkelt kan oversettes med følgende; «Trump er rasist og nå er han blitt avslørt». Nå skal det vises at det alle andre mener er et forkastelig budskap er noe Trump synes er flott og korrekt. Ikke et eneste medium stiller spørsmålet om hvorfor Trump med overlegg skulle ønske å publisere noe sånt. Kanskje det skyldes at han ønsker å tape Presidentvalget i november? Medienes budskap passer som hånd i hanske i den farlige opphaussingen MSM bedriver for å splitte folk. Selvsagt med unnskyldningen om at de kun presenterer «sannheten». Skam dere. Det dere driver er potensielt svært farlig. Jeg oppfordrer alle som ønsker å skape forsoning og vennskap mellom alle mennesker å slutte å forholde dere til MSM.

 Kjøp bøker fra Document Forlags utsøkte utvalg her!

Finn flere titler på forlagssiden!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.