Nytt

Tre gutter ble sett i nærheten av bilbrannen i Oslo natt til mandag. – Det er ikke ofte biler antenner av seg selv, sier politiet. Illustrasjonsfoto: Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Ingen er pågrepet etter en bilbrann på Oppsal i Oslo natt til mandag. Politiet søkte uten resultat etter tre gutter som ble sett i nærheten av brannen.

Politiet sier det er for tidlig å si om brannen i en varebil var påtent, men at de ikke kan utelukke det. Tre mørkkledde gutter ble sett løpende fra området ved bilen, og politiet søkte etter disse med helikopter og hundepatrulje uten å finne dem.

– Vi vil ha kontakt med de tre for å høre hva de vet om brannen, om de har kjennskap til den eller er vitner til den, sa operasjonsleder Guro Sandnes i Oslo-politiet til NTB i 2-tiden natt til mandag.

Brannen nær Skøyenåsen skole ble meldt klokken 1.40. Den ene bilen har brannskader, mens to andre biler har fått smelteskader, opplyser politiet.

– Vi må finne ut når bilen sist var i bruk for å avklare om den kan ha blitt påtent, men det er ikke ofte biler antenner av seg selv, sier Sandnes mandag morgen.

Hun legger til at ingen er pågrepet, og at saken etterforskes videre.