Restauranten Rayshard Brooks sov utenfor ble svidd av lørdag. Foto: Elijah Nouvelage/Reuters/Scanpix

Et døgn etter at en svart mann ble skutt og drept av politiet utenfor en restaurant i Atlanta, ble restauranten brent ned.

Ifølge Reuters stengte demonstranter av en hovedvei i Atlanta lørdag før de satte fyr på Wendy’s-restauranten der den tragiske hendelsen fant sted rundt et døgn i forveien. 27 år gamle Rayshard Brooks sov i en feilparkert bil som angivelig sto i veien for restaurantens kunder, og endte med å bli skutt og drept av politiet utenfor restauranten fredag.

Lørdag gikk politisjef Erika Shield i Atlanta av som følge av det som skjedde, men det forhindret ikke videre reaksjoner. Urolighetene brøt ut etter solnedgang. Restauranten brant i 45 minutter før brannmannskaper fikk slukket brannen, og da var bygningen redusert til kullrester.

Forhåndsbestill Islamismen i Sverige her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.