Sør-Trøndelag tingrett. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix

En mann i 30-årene er i Sør-Trøndelag tingrett dømt til fire års fengsel for å ha voldtatt en bevisstløs kvinne i november i fjor.

Da politiet kom til en leilighet i Trondheim etter melding om ordensforstyrrelse i november i fjor, oppdaget en betjent en delvis avkledd og svært beruset kvinne i en seng.

De ble mistenksomme og tok henne med til voldtektsmottaket. Dette førte til at en mann i 30-årene nylig møtte som tiltalt for voldtekt i Sør-Trøndelag tingrett, melder Adresseavisen.

Mannen møtte den noen år yngre kvinnen på byen, etter at hun var geleidet ut av et annet utested på grunn av beruselse. Ifølge dommen tok han henne med seg i en drosje til en leilighet han disponerte. Der voldtok han henne, mener dommerne.

– Tingretten finner det hevet over enhver rimelig og fornuftig tvil at NN på grunn av beruselsen var ute av stand til å motsette seg seksuell omgang med tiltalte, heter det i dommen.

Mannen nektet straffskyld under rettssaken. Dommen var i samsvar med påstanden fra statsadvokaten.

I tillegg til fengselsstraffen må den dømte mannen betale 150.000 kroner i oppreisningserstatning til kvinnen.

 

 

 

Forhåndsbestill Islamismen i Sverige her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.