Tavle

 

I kjølvannet av rasist-bråket og ulike appeller for å fjerne statuer m.m., har det rast en «krig» i sosiale medier. Mange synes engasjementet i forbindelse med George Floyds tragiske død, faktisk har gått for langt. Den konservative britiske skribenten Douglas Murray setter skapet nokså ettertrykkelig på plass.

I Norge, og ikke minst i Oslo,  blir for tiden svært mange barn oppkalt nettopp etter den omtalte religionens grunnlegger. Det kan følgelig bli aktuelt med en massiv runde med navneskifter, om logikken i den nåværende kampanjen skal følges helt ut.

Douglas Kear Murray er en britisk skribent, journalist og kommentator. Fra 2007 til 2011 var han leder for den britiske tankesmien Centre for Social Cohesion, og er nå assosiert direktør for det britiske Henry Jackson Society. Han markerer seg som frittalende og ofte befriende politisk ukorrekt samfunnsdebattant, ofte i sosiale medier.

Murray har også utgitt flere bøker. Spesielt leseverdig er «Europa underlige død»», som er utgitt på norsk av Document forlag. Boken kan bestilles under, og er fantastisk sommerlektyre for alle lesere av Document.

Kjøp Douglas Murrays bok “Europas underlige død” fra Document Forlag her!