Nytt

Bidens konfrontasjon med en bilarbeider ved FCA (Fiat Chrysler Automobiles) Mack-fabrikken i Detroit, Michigan, 10. mars var helt ødeleggende for Biden. Han kom i munnhuggeri med det som skulle vært en potensiell velger og var på nippet til å bli fysisk. Krangelen gjaldt våpenkontroll. Foto: Brendan McDermid/Reuters/Scanpix

Joe Bidens mentale tilstand tiltrekker seg stadig mer oppmerksomhet. For hver video hans kampanje legger ut, handler kommentarene på sosiale medier om hvor og når det glipper for ham.

I videoen som ble lagt ut søndag er det ikke Biden som fører ordet. Han har overlatt det til kona, Jill.

Hun bruker store ord:

And together, we’re just getting started. This moment reminds us that the presidency is about true leadership: having the forethought to prepare for the worst, the backbone to lead through chaos, the character to move beyond politics, and serve every American no matter where they live or what they believe.

Only one candidate in this election has all three: my husband, our next President of the United States: Joe Biden!

Biden stirrer inn i kamera. Først når hans navn blir nevnt, våkner han og gliser.

Bidens mentale tilstand er for alvor blitt tema. Jill står eller sitter ved hans side når han snakker. Likevel glipper det hver eneste gang. At det nå er Jill som fører ordet blir selvsagt tolket i verste mening: Staben tar ikke sjansen på at han skal snakke.

I tillegg kommer anklagene om sex-overgrep mot et medlem av hans stab i Kongressen i 1993. De anklagene er blitt styrket etter flere vitneforklaringer.

Jill Biden Talks ‘True Leadership’ as Joe Biden Looks On in Bizarre Viral Video